2020

01-11-2020
Vandaag weer een club examen gehad. René mocht met zijn jonge Mechelse herder op voor EG. Een mooi resultaat met 93 punten. Op naar het echte werk nu!   Succes!

25-10-2020
Vandaag kunnen we als club terugkijken op een mooie dag. Waar de ochtend met een najaarsstorm begon waren de weergoden ons tijdens het speuren goed gegund. Mooie velden, droog weer en niet al te veel wind zorgde voor mooie resultaten. 
Ook het appèl werd met een kritisch oog bekeken door de keurmeester. Tijdens het manwerk moesten de honden en de pakwerkers hun mannetje staan. De een had gehoopt op wat betere resultaten, de ander was blij verrast. Al met al mogen we tevreden zijn met de dag, Iedereen geslaagd en het was een zeer sportieve dag. Langs deze weg bedanken wij dan ook de keurmeester, de wedstrijdleider, de spoorlegger, de pakwerkers en alle anderen die achter de schermen bezig zijn geweest.
De uitslagen vind je hier!

14-01-2020
Het nieuwe jaar is net begonnen en er is een nieuwe uitdaging onderweg! René heeft een nieuwe pup uitgekozen uit de kennel Arrack’s Home. Het reutje mag nog even bij de fokker blijven maar zal zeer binnenkort bij René geplaatst worden. René alvast heel veel plezier en succes met je nieuwe uitdaging!