2021

28-11-2021
Vandaag mochten 2 van onze leden meedoen met de Nederlandse kampioenschappen speurhonden.
Wim van Alphen bij de Dobermanns en Aad Broekhuizen bij de Rottweilers.
Aad Broekhuizen mag zich speurkampioen 2021 noemen. Aad won het speurkampioenschap met 83 punten. Voor Wim ging het helaas anders dan dat wij gewend zijn. Casper werd al snel afgefloten en hield nog 18 punten over. Desalniettemin zijn we trots op beide leden dat zij toch maar weer op de Nederlandse kampioenschappen meegedaan hebben. 

07-11-2021
Zaterdag 6 november jl. organiseerde DVIN Kringgroep Etten-Leur e.o. de 14de editie van de Aad Lieftinckbokaal. Een leuk aantal deelnemers deed mee aan de wedstrijd. Michael mocht voor HSV de Werkhond uitkomen met zijn Mechelse herder Germali’s Quatro. Zij behaalde een 5de plaats met 263 punten. Wij feliciteren Michael met dit resultaat op zijn eerste wedstrijd.
 

01-08-2021
Regen, regen en heel veel regen! De regen kwam met bakken uit de lucht tijdens het appèl van het VZH. Gelukkig heeft iedereen zich staande kunnen houden en zijn al onze leden geslaagd. Op het ene onderdeel misschien wat minder tevreden dan het andere maar dat is nu eenmaal de sport.
Op naar een volgend examen later dit jaar en weer lekker trainen op de puntjes die je mee gekregen hebt van de keurmeester.

Dank aan de keurmeester voor het sportieve keuren, de wedstrijdleider voor de goede organisatie van de dag. De pakwerkers voor hun inzet op de C, de kantinebeheerders voor het “natje en droogje” en alle deelnemers en belangstellende langs de kant!
Klik hier voor de uitslag!

22-05-2021
We mogen weer een examen organiseren!!
Dus….. Zondag 1 augustus organiseert HSV de Werkhond een VZH/IGP/SPH examen. Keurmeester zal mevr. Anja van der Meijden zijn. Uiteraard onder voorbehoud van alle coronamaatregelen en wetgeving. Voor meer informatie mail het secretariaat klik hier

04-05-2021
We zijn weer in kleine groepjes aan het trainen. Uiteraard met alle maatregelen in acht genomen. Wil je een keer voor een gasttraining komen dan kan dat maar neem eerst even telefonisch contact met ons op.