2015

06-12-2015
Vandaag heeft Linda Norbart met haar Mechelse herder “Like a Hurricane Olinda Olalla” (roepnaam Mila) haar EG certificaat behaald met 91 punten.
Linda, gefeliciteerd en op naar het VZH!

25-10-2015
Vandaag heeft HSV de Werkhond Teteringen haar najaar-examen georganiseerd. Wederom zijn alle deelnemers geslaagd. Er waren mooie speurweiden ter beschikking en het weer zat ook mee.
Er deden 2 speurhond- & 3 IPO deelnemers mee, 2x IPO I en 1x IPO II. Alle geleiders werden weer met de neus op de feiten gedrukt zowel positief als wel minder positief.
Al met al is het een sportieve en geslaagde dag geworden. Met dank aan onze keurmeester, sporenlegger, wedstrijdleider, pakwerker, kantinebeheer en uiteraard alle examenkandidaten en toeschouwers.

Op naar het voorjaar-examen waar weer getraind voor kan worden voor een hoger certificaat!
Voor de uitslagen klik hier!

28-09-2015
27 september 2015…… 1 maand voor het examen organiseert HSV de Werkhond Teteringen haar jaarlijks clubkampioenschap. Geen beter moment om te kijken hoe je er voor je examen voorstaat. Ook voor de beginnende geleider(s) een mooie test om te ervaren hoe zo’n examen in zijn werk gaat.
Verrassend om te zien hoe jonge hondjes en geleiders zich in korte tijd leuk ontwikkelen. Ook waren er op bepaalde onderdelen wat teleurstellingen, dat blijft altijd en daar is het trainen voor.
Na het sportieve gedeelte volgt er een prijsuitreiking en uiteraard moest er ook voor de inwendige mens gezorgd worden. Onder het genot van een drankje en een heerlijke barbecue werd de dag afgesloten.

Een clubkampioenschap kent maar 1 kampioen en dit jaar is dat Gerard Elshout met zijn Mechelse herder Hogan van de Denarius. Zij behaalden 283 punten, wat een heel mooi resultaat is.

Al met al een zeer leuke en geslaagde dag die zonder hulp van de keurmeester, wedstrijdleider, pakwerkers en onze kantine- c.q. barvrouw niet mogelijk gemaakt kon worden, langs deze weg dan ook iedereen bedankt voor de gezellige dag!

Klik hier voor de uitslagen!

18-05-2015
Zaterdag 16 mei jl. heeft een van onze leden, Jolanda Hagens, meegedaan aan de 20ste editie van de Niervaertbokaal.
Er deden in totaal 21 deelnemers mee aan deze wedstrijd, wat uiteraard een leuke opkomst is. Jolanda had wedstrijdnummer 15.
Het revieren was prima, aanblaffen mocht wat aanhoudender, de beten waren goed, helaas bewaakte de hond de pakwerker langs achteren. Hier hadden we niet op gerekend.
Ook nu zie je dat niet alles te voorkomen is hoeveel je ook traint. Totaal aantal punten 88.
Al met al heeft Jolanda toch een mooie prestatie weggezet. Een gedeelde 8ste plaats!
Wij feliciteren Jolanda dan ook met dit behaalde resultaat.

03-05-2015
Vandaag heeft Mirianne Govers haar EG examen behaald met 83 punten. Mirianne proficiat en nu op naar het VZH!

19-04-2015
Uitslagen van het VZH/IPO examen staan online. Klik hier voor de uitslagen!

29-03-2015
Vandaag heeft Pim de Wit zijn EG examen behaald met 86 punten. Gefeliciteerd Pim. Op naar het VZH!

22-03-2015
Met maar liefst 16 deelnemers is vandaag het UV examen succesvol verlopen. Er waren diverse hondenrassen aanwezig wat zo’n dag uiteraard bijzonder maakt. Ook het goede fiets weer hielp de honden en geleiders naar de eindstreep. Dhr. J. Lijffijt keurde dit examen en heeft aan alle deelnemers een certificaat kunnen uitreiken.
Klik hier voor de uitslag. Klik hier voor de foto’s!

Uv_voorpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

18-02-2015
Tijdens de keurmeesterbijeenkomst op zondag 25 januari zijn een aantal uitvoeringsbepalingen door- en afgesproken.
Klik hier voor het overzicht.