2016

13-12-2016
Ooit gedacht om meer uit je hond te halen? Wellicht is I.P.O iets voor je?
Twijfel je of je hond geschikt is voor de I.P.O sport of wil je gewoon meer zien en weten van deze sport? Kom dan gerust eens langs. We begeleiden je en geven je een eerlijk advies.

21-11-2016
Stormachtig, onstuimig en wisselvallig. Een korte samenvatting van de dag.
Het was stormachtig weer in Breda, heel de dag en zeker tijdens het speuren. Dit resulteerde in verrassende resultaten. De een scoorde beter dan de ander. Ook bij het appèl wisselvallige resultaten, veel leerpunten voor de ervaren honden, leuke resultaten bij de beginnende honden. Bij het manwerk ook leuke honden voorbij zien komen. Zeker de jonge hondjes lieten zich leuk zien.
Een kampioenschap kent maar 1 kampioen, helaas voor Gerard moest hij zijn bokaal afgeven. Jan Hagens mag zich met Gappay dit jaar Clubkampioen noemen. Gefeliciteerd Jan.
De dag werd wederom afgesloten met een uitreiking waarbij iedere winnaar een prijsje kreeg. Hierna werd er een heerlijk herfstbuffet geserveerd, zeer toepasselijk voor de weersomstandigheden van die dag.
Deze dag kan dan ook niet georganiseerd worden zonder medewerking van de keurmeester, de wedstrijdleider, de kantinebeheer, de pakwerkers en uiteraard de deelnemers en toeschouwers.
Langs deze weg allen wederom bedankt voor deze dag.
Klik hier voor de uitslagen.

16-10-2016
Vandaag weer een examen gehad. Mooi weer, mooie speurvelden en fanatieke geleiders. Alle deelnemers zijn wederom geslaagd. Klik hier voor de uitslagen!

18-09-2016
Vandaag heeft Jolanda Hagens, met haar Duitse herder Conan Domaine Main D ór, het EG examen behaald met 96 punten. Jolanda gefeliciteerd met het resultaat en op naar het VZH examen!!

02-09-2016
Een nieuwe uitdaging voor Jan van Duuren. Jan is sinds kort trotse eigenaar van een jonge Mechelse herder genaamd Patser.
Patser is afkomstig uit de kennel Les Bétulacées uit België. Wij wensen Jan heel veel sportplezier met deze jonge patser.

09-05-2016
Zaterdag 7 mei jl. heeft Jolanda Hagens met haar Duitse herder Ona-Xena van het Volgerland deelgenomen aan de Niervaertbokaal. Dit was weer een gezellige en sportieve avond. Er deden 18 combinaties mee aan de C-wedstrijd. Jolanda heeft een mooi resultaat behaald met 90 punten.

12-01-2016
2016 begint voor Jolanda Hagens met een nieuwe uitdaging, zijn naam is Conan Domaine Main D ór. Wij wensen Jolanda uiteraard veel plezier in het opvoeden en africhten van haar nieuwe aanwinst.
Screen_Conan