Locatie/Route

lokatie_route

Bezoekadres en trainingsveld: Posthoorn 8A, Breda

Routebeschrijving:

Komend vanaf Dordrecht/Rotterdam via de A16 neemt u de afslag Breda Prinsenbeek, vervolgens linksaf over de grote weg heen rijden, dan de weg volgen, u komt op de Nieuwe Kadijk. Blijf de weg volgen. U neemt voorbij de afslag naar Teteringen de eerste afslag rechts, en Let op want dan is het trainingsveld direct aan uw linkerkant voor het viaduct. We trainen op het terrein van KC De Baronie.

Komend vanaf de A27 uit de richting Utrecht neemt u afslag 16 Breda-Noord. U komt dan op de Tilburgseweg. U neemt de 2e afslag rechts en komt dan op de Nieuwe Kadijk.

Komend vanuit Rijsbergen-Roosendaal via A16: Nabij Breda afslag Rijsbergen-Breda (oude Rijksweg), richting Utrecht volgen tot afslag Bavel. Onder aan afslag links onder viaduct door, Bij het 2e stoplicht rechts (Heerbaan Heusdenhout). Bij grote kruising steekt u de Tilburgseweg over richting Teteringen. Dit is de Nieuwe Kadijk. U rijdt het viaduct van de Nieuwe Kadijk op en gaat na het viaduct meteen rechtsaf (vlag op plattegrond). Let op voor passerende (brom)fietsers. U volgt het weggetje tot u onder het viaduct bij de spoorlijn bent. Net na het viaduct aan uw rechterhand staat het clubgebouw.

                                                       

Kaart weergeven