Locatie/Route

Turfvaartsestraat 4707 te Roosendaal
Navigatie Google Maps: Sportpark vierhoeven Roosendaal

Routebeschrijving:

Komend vanaf de A58 vanuit Breda.
Neem afslag 24 Roosendaal/Nispen/Essen. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Antwerpseweg/de Zuidpoort/de N262 (borden naar Nispen/Tolberg/Essen). Neem de afslag rechts richting de Willem Dreesweg. Sla linksaf naar de Willem Dreesweg. Sla rechtsaf naar de Turfvaartsestraat. Rijd door tot een verhard pad. Na ongeveer 500 meter vind je aan de linkerkant ons trainingsterrein.

Komend vanaf de A58 vanuit Bergen op Zoom.
Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt De Stok om de borden E312/A58 richting Roosendaal/Breda te volgen. Weg vervolgen naar de A58/de E312. Neem afslag 24-Roosendaal naar N262 richting Roosendaal/Nispen/Essen. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor Centrum. Sla rechtsaf naar de Antwerpseweg/de N262. Neem de afslag richting de Willem Dreesweg. Sla linksaf naar de Willem Dreesweg. Sla rechtsaf naar de Turfvaartsestraat. Rijd door tot een verhard pad. Na ongeveer 500 meter vind je aan de linkerkant ons trainingsterrein. 

Komend vanaf de A17 vanuit Oud Gastel.
Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt 19-Knooppunt De Stok-Roosendaal om de borden A58/A17/E312 richting Roosendaal/Breda te volgen. Houd links aan en rij door op de Afslag Roosendaal-West. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Roosendaal/Breda/E312/A58. Neem afslag 24-Roosendaal naar N262 richting Roosendaal/Nispen/Essen. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor Centrum. Sla rechtsaf naar de Antwerpseweg/de N262. Neem de afslag richting de Willem Dreesweg. Sla linksaf naar de Willem Dreesweg. Sla rechtsaf naar de Turfvaartsestraat. Rijd door tot een verhard pad. Na ongeveer 500 meter vind je aan de linkerkant ons trainingsterrein.